VLOER- EN TEGELWERKEN

Vloer- en tegelwerken

Tegels, parket & laminaat

Wij plaatsen elk type vloer.

Wens je een keramische tegel of natuursteen, om het even welke keuze je ook maakt, groot of klein, landelijk of modern, Vloer- en tegelwerken Den Dimi plaatst uw vloer met oog voor detail en tot in de puntjes afgewerkt.

Renovatie- of nieuwbouw project in het voorruitzicht? Wens je bijvoorbeeld op het gelijkvoers tegels te plaatsen in de keuken en dan parket in het zitgedeelteā€¦. Dan ben je alweer aan het denken, oei ik moet daarvoor 2 verschillende aannemers zoeken. Nee hoor toch niet, wij plaatsen met veel plezier ook het parket in je zitgedeelte en dit ook weer met oog voor detail en de nadruk op kwaliteit.

Voor een slaapkamer is een tegel niet een voor de hand liggende keuze maar toch komt daar op vandaag wel verandering in door de komst van parkettegels. Wens je toch liever parket of laminaat in uw slaapkamer dan plaatsen we deze voor u zoals we onze tegels plaatsen.Ā 

Een ruim assortiment

vloer- en tegelwerken voor keuken, badkamer, wasplaats, ....

De mogelijkheden zijn eindeloos. Weet je perfect welke type en soort tegel je wenst voor jou project, dan gaan we op zoek naar de gewenste tegel. Heb je dan toch nog echt geen idee van welke vloer je wenst of welke wandtegels je graag in je douche wil hebben, dan staan wij u graag bij bij met professioneel advies en helpen u met de zoektocht naar de juiste tegel voor uw project.

Professioneel advies

LAAT U BEGELEIDEN IN HET KIEZEN VAN DE JUISTE TEGEL voor uw Vloer- en tegelwerken

DIMI’S SHOWROOM BREDENE

Wij staan garant voor een goede prijs/kwaliteit en blijven ook up to date met de laatste nieuwe trends. Advies nodig rondom uw tegelwerken? Spring dan zeker even binnen in onze showroom