onze waarden

Tegels plaatsen in vertrouwen

Project in gedachten? Vloer- of wandtegels plaatsen doe je niet elke dag, daarom vinden wij het belangrijk dat dit gebeurt met oog voor detail, wij zetten voor u de puntjes op de i. Met onze ervaring weten we hoe belangrijk het is om voor de juiste ondergrond te kiezen of de bestaande ondergrond met de juiste producten te behandelen zodat we uw gekozen tegels professioneel kunnen plaatsen en uw zo een oogverblindend resultaat te bezorgen.

Zo laten we nadat we de werken hebben afgerond alles netjes achter zoals het hoort. Men zegt dan wel soms dat we perfectionistisch zijn, maar in onze job is dit een voordeel voor u.

Vloeren of betegelen het is een vak apart, elk project is uniek en telkens anders. Telkens andere uitsnijdingen, recht, schuin, rond in een hoek of in een boog alles mooi laten aansluiten en een perfect resultaat afleveren is mijn kunst.

Samen zijn we als een tandem, Dimi is de vloerder en plaatst alle tegels, Karen staat hem bij op de werkvloer om jullie project te verwezenlijken. Ook achter de schermen staan we niet stil, een tandem gaat voorruit en wij ook.

TEAM DIMI

Dimitri Coene

Bedrijfsleider
Uitvoerende Kracht

Karen Bouckaert

Projectleider - Administratie
Uitvoerende kracht

mick cresis

Uitvoerende kracht

Alysa Coene

Zonnetje in huis

PARTNERS

Hebt u geen zin in een lange zoektocht naar verschillende vakmannen voor uw project? Wij werken samen met onze vaste partners elk een stielman in hun vak.

Waarom kiezen voor tegelwerken den dimi?

KOM JE TEGEL BIJ ONS KIEZEN IN DE SHOWROOM EN WIJ KOMEN HEM BIJ JOU THUIS PLAATSEN MET EEN ONGEZIENE AFWERKING.

BETROUWBARE PARTNER.

Correcte communicatie, persoonlijke aanpak ,kraaknette bouwwerf. We werken steeds met professionele producten en als er nieuwigheden zijn scholen we ons bij waar nodig.

KWALITEIT VERZEKERD.

Wij verzorgen uw project tot in de puntjes en dit steeds met kwaliteitsvolle materialen en producten met de juist prijs/kwaliteit verhouding. we gebruiken alleen het beste voor onze klanten, want we kunnen het ons niet permitteren met goedkope materialen te werken. Tenslotte laat je niet elke dag een nieuwe vloer plaatsen zoals je achter een brood gaat bij de bakker.

BEGELEIDING VAN UW PROJECT.

Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens het verloop van uw project. Wij regelen alles voor u zodat u zelf geen kopzorgen hebt, enkel genieten van het resulaat op het einde van uw project.